Kerstscaperoom-actie!

Deze kerst hebben we een bijzondere escaperoom-actie, om de voor kinderen soms wat saaie kerstdagen onvergetelijk te maken! Op 24, 25 en 26 december zijn de prison-escaperoom en de spionage-escaperoom voor respectievelijk € 24,-, € 25,- en € 26,- te huur!

Bij spijkers met koppen

zaterdag werden mijn broer en ik live geïnterviewd door Dolf Jansen in het radioprogramma Spijkers met Koppen. Een supergave ervaring! Luister het interview terug (na minuut 5) op https://www.nporadio2.nl/spijkersmetkoppen/gemist/uitzending/260529/08-06-2019?fbclid=IwAR24b394ITPhNo493kuOD1UE37VUchYMr9Dotmpu4yo8FDomzZPat3WcoKU

Kinderfeestje

Vijf stoere boys hebben onze nieuwe spionage-escaperoom gedaan tijdens het een kinderfeestje van Guus.  Ze wisten binnen de tijd de bom onschadelijk te maken en de plannen van de boosaardige  generaal te vernietigen!

Escaperoom voor HB-kinderen

In de voorjaarsvakantie willen we hoogbegaafde kinderen de kans geven een coole escaperoom te doen, bij ons in Monster. Op woensdag 27 februari en vrijdag 1 maart zijn jullie van harte welkom. Je gaat in een groepje van maximaal 6 kinderen binnen een uur proberen te ontsnappen uit de gevangenis. Wij begeleiden het groepje. Durf jij de uitdaging aan? Geschikt voor kinderen van 8-12 jaar. De kosten bedragen 6 euro per kind.

Schrijf je in via de contactpagina